PolyCiviel komt regelmatig in het nieuws naar aanleiding van onderzoek en uitvoering in de praktijk.

Lees hier de nieuwste publicatie van PolyCiviel in het vakblad Innovatieve Materialen april 2015

Het laatste NIEUWS in mijn BLOG lees je hier

Lees hier de laatste publicatie van PolyCiviel en de werkgroep wegdekreflectie in OTAR, het vakblad voor managers beheer en onderhoud infrastructuur (www.otar.nl).

Kijk hier voor de bedrijfspagina van PolyCiviel in de OTAR- marktwijzer 2015.

Kijk hier voor de bedrijfspagina van PolyCiviel bij Noorden Duurzaam. Noorden Duurzaam is een regiobrede vereniging voor duurzame ontwikkeling. Leden zijn organisaties en particulieren in Fryslan, Groningen en Drenthe die willen investeren in duurzaamheid.Duurzaamheid is: balans tussen sociale, economische en ecologische ontwikkeling, hier en overal, nu en later. In Noorden Duurzaam werken bedrijven, instellingen, overheden, netwerken en particulieren samen om duurzame ontwikkeling te versnellen.

PolyCiviel is aangesloten bij het netwerk SVN Nederland, Bij SVN ‘pronken we met andermans veren’: dat wil zeggen dat we een platform zijn voor iedereen met een wereldverbeterende drive en de initiatieven die voor deze doelgroep georganiseerd worden. Bij SVN kan iedereen, die intrinsiek gemotiveerd is om de wereld een stukje mooier, beter en leuker te maken, aansluiten. De kern van SVN is verbinden en communiceren over elkaar en over de verbindingen. Kijk hier, voor de profielpagina van Piet Zijlstra bij het SVN.