ANNIEK AT WORK afl. 3 bij PolyCiviel: Hoe maak je CO2 etend asfalt. En meer over klimaatadaptatie

In het TV-programma ANNIEK@WORK gaat actrice Anniek Pheifer aan het werk bij hele verrassende en innovatieve bedrijven in Groningen.

Deze aflevering bezoekt ze PolyCiviel en werkt ze een dag mee aan het maken van CO2 etend asfalt en kijkt ze mee bij de Klimaatproeftuin bij BuildinG in Groningen naar klimaatadaptatie en bij studenten van de Hanzehogeschool die met proeven bezig zijn. Ook kijken we naar informatie over grondradar van de Wegenscanners .

Kijk hier naar de uitzending op SBS6. (YouTube)

In april is Economic Board Groningen gestart met GroBusiness, het startpunt voor alle vragen van Groningse ondernemers. Economic Board Groningen wil met dit TV-programma laten zien welke mooie initiatieven er zoal zijn in Stad en Ommeland. Daar mogen we met elkaar best trots op zijn! ANNIEK at WORK wordt mogelijk gemaakt door Economic Board Groningen en GroBusiness.

Een productie van Spektr in opdracht van Talpa TV op SBS6